خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





ميوه ها

     

     

    نام اين ميوه کاملا مناسب با شکل ظاهري آن است. "کارامبولا" به طور کلي بومي جنوب شرق آسيا است، اگرچه کارشناسان معتقدند به راحتي در نقاط گرمسيري ديگر نيز رشد مي کند. هنگامي که کارامبولا برش مي خورد کاملا شبيه به يک ستاره پنج پر است. اين ميوه شيرين نه تنها مزه خوبي دارد، بلکه غني از ويتامين C و آنتي اکسيدان‌ها بوده و از اسيد، قند و سديم پاييني برخوردار است.

     

     

    "پيتايا" حاوي طيف وسيعي از مواد خوشمزه از انواع مختلف کاکتوس است. اين ميوه در کشورهاي مختلف آسيايي رشد کرده و به واسطه کشور يا منطقه‌اي که در آن مي رويد داراي نام‌هاي مختلفي است که از آن جمله مي توان به "توت فرنگي گلابي" يا "ميوه مرواريد" اشاره کرد. گوشت ميوه پيتايا داراي دانه‌هاي سياه - مشابه با کيوي - بوده و به صورت خام خورده مي شود. اين ميوه اندکي ترش مزه است.

     

     

    "دوريان" از بويي به واقع بد برخوردار است که بسياري را حتي از مزه کردن آن باز مي دارد. اما دوريان به عنوان پادشاه ميوه‌ها نيز شناخته مي شود زيرا بخش خوراکي آن بسيار خوشمزه بوده و در بسياري از بشقاب‌هاي کشورهاي جنوب غرب آسيا استفاده مي شود. در شرايطي که بيش از 30 نوع گياه دوريان وجود دارد، اما تنها 33 درصد از آنها خوراکي هستند.

     

     

    "يانگ‌مي" يا توت فرنگي چيني همان گونه که از نامش مشخص است بومي چين بوده و از درختاني زيبا و رنگارنگ برخوردار است. درختان يانگ‌مي عمدتا در پارک‌ها و باغ‌ها جنبه زينتي داشته و ميوه‌هاي قرمز رنگ آنها داراي طعمي دوست داشتني هستند. هسته بزرگ يانگ‌مي حدود نيمي از کل حجم ميوه را به خود اختصاص مي دهد.

     

     

    "نوني" با ظاهر عجيب خود داراي نام‌هاي عجيبي مانند "پودينگ سگ" و "ميوه‌ي پنيري" نيز است. اين ميوه بومي آسيا است. از نوني بيشتر براي تهيه نوشيدني‌هاي ميوه‌اي که گفته مي شود از لحاظ پزشکي مفيد هستند، استفاده مي شود. از آبميوه نوني به طور سنتي به عنوان دارو براي درمان بيماري‌هايي مانند بي نظمي کارکرد روده و عفونت‌هاي دستگاه ادراري استفاده مي شد، اما آزمايش‌هاي عملي، موثر بودن آن را اثبات نکرده است.

     

     

    جنوب غربي هند، بنگلادش، فيليپين و سريلانکا زادگاه "ميوه جک" هستند که در استراليا نيز شناخته شده است. در داخل اين ميوه، دانه‌ها با گوشتي آبدار احاطه شده که مزه ملايم آناناسي دارد. از گوشت اين ميوه در توليد چيپس شيرين و پخت و پز نيز استفاده مي شود.

     

     

    "رامبوتان" بيشتر در مالزي رشد مي کند و از پوست چرمي قرمز رنگ برخوردار است. رامبوتان يکي از معروف‌ترين ميوه‌هاي جنوب شرق آسيا محسوب مي شود. گوشت اين ميوه، آبدار و شيرين بوده و به طور گسترده در توليد مربا استفاده مي شود. گوشت رامبوتان سفيد يا صورتي رنگ بوده و هر ميوه داراي يک هسته ترد و نرم است که اگر به صورت نپخته خورده شود، خاصيت سمي ملايمي دارد.

     

    منبع: http://www.biology-teacher.blogfa.com


    این مطلب تا کنون 12 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : ميوه ,بوده ,داراي ,استفاده ,گوشت ,برخوردار ,داراي نام‌هاي ,
    ميوه ها

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده